Elysian Room

Mezoterapie virtuala, Ultrasunete, Terapie

Aparatul de mezoterapie virtuala MesoSonix aduce unic in estética aplicata imbinarea a nu mai putin de 4 terapii spectaculoase pentru tratamente cu maxim de eficienta/

Detalii

Mezoterapie virtuala, Ultrasunete, Terapiee
  • Mezoterapie virtuala ce actioneaza prin combinarea electroporatiei cu electroosmoza, care se poate efectua atat facial cat si corporal gratie celor doua capete de tratament. Pentru aceasta terpie se folosesc coctailuri cosmetice cu varii rezultate: la nivel corporal, tratamentul de mezoterapie virtuala este dedicat atenuarii celulitei, cresterii tonusului pielii, diminuarea telangiectaziilor, in timp ce la nivel facial , tratamentul de mezoterapie virtuala este conceput pentru a recontura ovalul facial, atenua ridurile, are efect de lifting facial, reda luminozitatea si fermitatea, diminueaza petele de pigment si cuperoza.

  • Tratament ultrasunete ce directioneaza particulele active ale cremelor, gelurilor, serurilor (tratament ultrasunete corporal- anticelulitice si antivergeturi; tratament ultrasunete facial – antirid in profunzime, la 3-4 cm. sub nivelul pielii;

  • CrioCool – stimularea circulatiei sanguine prin dermocrioforeza;

  • Terapie LED – Fotonii de lumina si culoare emisi determina o reactie foto-chimica cu eliberare de enzime active ATP (adenozin trifosfat) ce stimuleaza metabolismul celular si provoaca o ardere accentuata a grasimilor acumulate.


MesoSonix– de ce mezoterapie virtuala?

Mezoterapia la MesoSonix este o forma de mezoterapie virtuala ce nu implica ace, perioade de recuperare, este non-agresiva cu dermul, oferindu-i in schimb ajutorul pentru tratarea inestetismelor.

Tratamentul de mezoterapie virtuala reprezinta una dintre putinele terapii care actioneaza la nivelul dermului, o terapie inovatoare de exceptie, care permite introducerea de substante active pentru tratament. Tratamentul de mezoterapie virtuala la MesoSonix este un proces in doua faze: electroporatie si electroosmoza.

In timp ce electroporatia mareste de pana la 400 de ori porii epidermei, ceea ce ii confera un grad ridicat de permeabilitate, electroosmoza impinge ingredientele active din coctailul cosmetic in straturile profunde ale pielii.

Prin mezoterapie virtuala substantele ajung in proportie de 95% in profunzime, reconstruind pielea si tesuturile. Aplicatii corporale si faciale cu rezultate vizbile instantaneu. Practic regenereaza fibrele de colagen, elastina si GAG (glicozaminoglicani). Cel mai important GAG este acidul hialuronic. El are capacitatea de a lega cantitati mari de apa, determinand hidratarea optima a pielii.



Mezoterapie virtuala MesoSonix utilizeaza doi curenti simultani, cu efecte complementare:

  • Curentul alternativ –rectangular care creeaza un fenomen numit electroporatie – cu alte cuvinte mareste porii de aproximativ 400 de ori (alterarea temporara a barierei fosfolipidice si formarea unor canale de trecere, prin care substantele active din serurile folosite vor ajunge la celulele tinta). Acest curent alternativ determina o intensificare a fluxului sanguin tranzitoriu si este ideal pentru tratarea problemelor de flaciditate cutanata (piele lasata, flasca)dar si in cazul inestetismelor cauzate de celulita.

  • Curentul galvanic sau continuu: este un curent cu amperaj mic a carui intensitate si directie raman constante in timp. Curentul galvanic poate fi folosit pentru vehicularea in interiorul tesuturilor a substantelor capabile sa se descompuna in ioni. Deasemenea, el are rolul de a spori metabolismul celular, determinand o vasodilatare superficiala.


Tratament ultrasunete – de ce il folosim?

Tratament ultrasunete – actioneaza pe principiul actiunii mecano-termice a stimulilor sonori. Mai exact, masajul ultrasonic lucreaza cu microvibratii invizibile de 1 milion Hz pe secunda pentru a crea efecte similare cu cele ale unei diete. Ultrasunetele penetreaza longitudinal in grasimea subcutanata intre 3 si 4 centimetri, dispersand celulele grasoase calcifiate si accentuand procesul de topire a lor. Procedeul MesoSonix de tratament ultrasunete, desi complex in actiune, este complet non-agresiv si non-invaziv pentru organismul uman.



Ce este CrioCool si dermocrioforeza?

MesoSonix aduce nou in terapii un capat de tratament bazat pe dermocrioforeza. Se bazeaza, practic, pe racirea superficiala a zonei tratate, si foloseste temperaturi scazute pentru a reduce temperatura tesuturilor. Ceea ce se obtine imediat este o serie de efecte de termo-reglare. Rezultatele sunt: favorizeaza regenerarea celulara si este ideal pentru tratarea senzatiilor de picioare grele si dureri musculare. Reduce tensiunea si elimina efectele stresului, favorizeaza slabitul si combate celulita, punand sangele in miscare.



De ce avem nevoie de terapia LED?

Terapia LED este o terapie complementara ce ajuta la arderea grasimilor, dar in acelasi timp stimuleaza si un raspuns din partea sistemului imunitar,intarind capacitatea organismului de autovindecare. Retentia de apa si toxine este redusa si ea la minim. Terapia LED este complet non-agresiva si non-invaziva pentru organism. Desi asemanatoare cu laserul, terapia LED se propaga pe o suprafata mai mare si nu emit suficienta putere pentru a distruge tesutul, ci doar pentru a stimula un raspuns de autovindecare din partea organismului. De asemenea stimuleaza productia de colagen si reduce productia de melanina si are rol complementar in sedintele de tratare a ridurilor, in sedintele de tonifiere musculara si de fermitate a epidermei.

Preturi

Serviciu Preț  
Mezoterapie virtuala, Ultrasunete, Terapie 120 RON Programare sedinta